Limuradio, Lahden ammattikorkeakoulun kampusradio, on lahtelainen radiokanava, joka vangitsee sisäänsä jotakin olennaista lahtelaisuudesta. Limuradion nimi ei suinkaan tule limudiskosta tai ylipäätään limpparista vaan grilliherkusta, kansainvälisestikin noteeratusta lihamukista. Lihamukin tavoin Limuradio on ensipuraisusta lähtien täyttä tavaraa, sopivan tulisella kastikkeella ja juuri oikealla meiningillä suoraan asiassa.

Limuradio tarjoaa kuulijoilleen kattauksen, joka on vertaistaan vailla. Olet sitten kiinnostunut klubimusiikista, rockista alagenreineen, populaarimusiikista, paikalliskulttuurista, päättömistä jutuista tai hersyvästä naurusta – olemme sinua varten. Olemme vaihtoehto – haluat sitten uusia tuttavuuksia tai maailmanlaajuisesti tunnettua musiikkia.

Limuradio toimii myös Lahden ammattikorkeakoulun oppimisympäristönä. Kampusradiossa voi suorittaa LAMKin opintoja innostavalla ja ainutlaatuisella tavalla.

Yhteydenotot ja kyselyt:

info@limuradio.fi

Mukaan toimintaan?:

rekry@limuradio.fi tai Limu rekry FB-ryhmä

Promootiot:

biisit@limuradio.fi

Osoite:

Limuradio
c/o LAMK, Fellmannia 4 krs.
Kirkkokatu 27
15140 LAHTI

Usein kysyttyä

Mikä ihmeen “kampusradio”?

Kampusradio on radiokanava, jota ylläpitävät täysin tai osittain kanavaa isännöivän oppilaitoksen (tässä tapauksessa LAMKin) opiskelijat. Kanava liittyy osin, täysin tai ei ollenkaan opintoihin. Kampusradiot ovat ns. yhteisöradioita. Kampusradioita on maailmalla tuhansia. Kaikkia yhdistää tavoite tarjota vaihtoehtoja kaupalliselle- ja valtavirtamedialle, nostaa esiin musiikkia ja ilmiöitä, jotka eivät ylitä kaupallisten tai yleisradioiden julkisuuskynnystä, tarjota ohjelmaa ilman formaattirajoitteita.

Keitä teillä on niinku töissä?

Mukana on noin 50 henkeä, joista suurin osa koostuu LAMKin opiskelijoista, mutta mukana on myös muiden oppilaitosten väkeä sekä lahtelaisia, joita kiinnostaa hyvä musiikki ja käsin tehty radio. Toimintaa johtaa opiskelijoista koostuva johtoporras, ja heidän tukenaan on pari LAMKin työntekijää. Radiotyöt ovat täysin vapaaehtoisia, eivatkä tekijät saa palkkaa.

Tarvitseeko osata radiotyötä päästäkseen mukaan?

Ei tarvitse. Limuradiossa oppii kaiken tarvittavan tekemällä. Itse asiassa koko touhu on alkanut siitä, että ryhdyttiin ottamaan selvää, miten radiota tehdään. Ainoa mitä tarvitaan on oma-aloitteisuus. Ja niitä hommia on laidasta laitaan, toimittajasta tuottajiin, somegurusta markkinointiin, tapahtumajärjestäjästä roudariin. Jos uskot, että susta olisi hyötyä kanavalle, laita viestiä rekry@limuradio.fi tai liity facebook ryhmään Limu rekry.

Ketkä tätä kuuntelee?

Limuradion kuulijoina on pääosin nuoria, opiskelijoita ja hyvän musiikin ystäviä Lahdesta, mutta myös muualta Suomesta. Vaikket kuulukaan tähän kategoriaan, ei kuulokkeista tule sähköshokkia vaikka kanavalle eksytkin.

Maksetaanko tästä palkkaa?

Ei, tätä tehdään rakkaudesta lajiin. Limuradio perustuu opiskelijoiden ja muiden tekijöiden vapaaehtoisuudelle ja intohimolle.

Missä Limuradiota voi kuunnella?

Limuradio on nettiradio, joka käyttää ns. streaming-tekniikkaa. Kampusradiot voivat olla myös FM-kanavia, mutta maailmanlaajuisesti suunta on kohti nettiradiota. Olet päässyt meidän nettisivuille, paina nyt yläpalkista kohtaa ”Kuuntele”. Jos se ei toimi, lataa kännykkääsi TuneIn –sovellus ja hae sieltä Limuradio.